Op dinsdag, donderdag en vrijdag, van 10u-16u stellen wij ons gezondheidshuis open voor iedereen. Op deze momenten kan er gratis gebruik worden gemaakt van een aantal ruimtes en services. Daarnaast staan onze vrijwilligers ter beschikking voor een fijne babbel. Op deze manier hopen we minder eenzaamheid en meer verbinding te kunnen creëren.

De Foyer

De Foyer bevind zich op de benedenverdieping van het gezondheidshuis. Je zou het kunnen vergelijken met de ‘living’. In deze ruimte kan je gebruik maken van de koffiemachine en de waterdispenser, die zowel koud, warm als bruiswater in de aanbieding heeft. Vaak zorgen wij ook dat er een gezond hapje klaarstaat. Daarnaast kan er steeds gebruik worden gemaakt van de platenspeler en gezelschapsspelletjes. Zet je dus gezellig neer en geniet.

De Brasserie

Vanuit de Foyer is er de mogelijkheid om de trap te nemen naar de bovenverdieping. Hier bevindt zich de Brasserie. Ook hier is er de mogelijkheid om een kopje koffie, thee of water en een gezond hapje te nuttigen. Daarnaast zal ook een sfeervol muziekje niet ontbreken. In de Brasserie staan meerdere tafeltjes ter beschikking om te werken, studeren of gewoon gezellig bij te praten. Ook onze twee huiskatjes, Socrates & Kant, zijn hier dagelijks terug te vinden voor warme knuffels of een speelpartij. 

De Boekenapotheek

Onze bovenverdieping is ook voorzien van een Boekenapotheek. Wil je graag wat meer weten over een bepaald onderwerp betreffende jouw gezondheid? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Je vindt hier lectuur over o.a. stress, mindfulness, gezond eten, bewegen, en nog veel meer. De boekenapotheek is ook een stille ruimte. Ideaal dus wanneer je nood hebt aan wat rust.

De boeken uit de boekenapotheek mogen niet met jou mee naar huis, maar liggen wel steeds voor je klaar gedurende de uren van de vrije inloop.